O nama

O pansionu za kućne ljubimce Životinjsko carstvo

 

Hotel za kućne ljubimce je porodičan hotel, mi provodimo 24/7 sa vašim ljubimcem,  pružajući svu potrebnu pažnju i ljubav vašem najboljem prijatelju, u sigurnom, čistom i prirodnom okruženju.

Naša priča je počela davnih 70 godina, sa jednim velikim šnaucerom. Kasnije se broj povećavao, jer gde ima mesta za jednog, ima i za više. Osnovali smo odgajivačnicu "Vrčinski gaj" i osvajali brojne nagrade i bili priznati u celom svetu. Zaljubili se i u male crne patuljaste šnaucere, zapadno-škotske bele terijere i uvek imali i kuce nepoznatog porekla. Nije uvek najvažnija rasa, već i ljubav i požrtvovanost prema svim životinjama.

O pansionu za kućne ljubimce

Naši prijatelji bi uvek imali problem gde ostaviti svog ljubimca, ali GDE I KOME?       

Vremenom se priča o nama pročula i krug poverenja se povećavao, kao i naše želje i mogućnosti, da smo osnovali i firmu pod nazivom "Životinjsko carstvo",  pružajući naše usluge i ostalim ljudima kojima se naš način ophodjenja i življenja sa ljubimcima dopao.  I možemo sa ponosom istaći da nam danas vaši najdraži daju najbolje preporuke, na obostrano zadovoljstvo Vas  i nas.

 

MI SMO TU ZA VAS!

SVAKODNEVNO VAS MOŽEMO OBAVEŠTAVATI KAKO SU I ŠTA RADE.

 

Galerija slika O nama: